Workshop Leren wijnmaken inclusief Bed & Breakfast

Samen met ”Unicum Fermentum” op weg naar een ambachtelijke hobby.

165,00
(Incl.)
999.999.9*
9 stuks
+


Wijn maken is minder moeilijk dan u denkt. Het is een kwestie van goed de spelregels volgen. Deze spelregels hebben wij voor u op een rijtje gezet en brengen we in de workshop met u in praktijk. Door het volgen van een workshop "Leren wijn maken"
In onze wijnstudio, brengen wij u stap voor stap naar een fascinerende hobby en voor u het weet presenteert u trots een "Chateau uzelf". U maakt kennis met het begrip `wijn`, u leert de grondbeginselen van het wijn maken, leert omgaan met de benodigde materialen en kunt u uw eerste appelcider opzetten. Met een startpakket materialen kunt u direct deze fascinerende hobby thuis voortzetten en zelf uw wijn maken.
Duur: ongeveer 5 uur.
Deze workshop is gecombineerd met een overnachting in een Bed & Breakfast op dezelfde locatie. U overnacht in een ruime lichte slaapkamer. De kamer beschikt over een bed met 2 elektrisch verstelbare lattenbodems. Verder is de kamer voorzien van een TV, een zitje, koffie/thee en wijnfaciliteiten. De badkamer bevindt zich op dezelfde verdieping en wordt gedeeld met de huiseigenaren. De overnachting is (uiteraard) inclusief ontbijt.
Klik hier voor meer informatie op onze educatieve website.

Enkele weken gelden deze workshop gedaan en hebben dat
als uiterst leerzaam ervaren.
Ik wilde al langer zelf wijn maken en het volgen van de
workshop heeft mij definitief overtuigd.
De ontspannen en interactieve wijze waarop een en ander
is georganiseerd zorgden voor een hele leuke middag.
Het is wel duidelijk dat hier een expert bezig is die
heel goed weet waar het over gaat.
Het zeer uitgebreide en smakelijke ontbijt en de
vriendelijke en gastvrije ontvangst maakten een leuk
weekend compleet.
Hartelijk dank voor alles.
Afgelopen zaterdag 25/10 2015 hebben wij, Wilma en Wout deze workshop gevolgd. Het enthousiasme van Frans werkt aanstekelijk. De workshop is erg leerzaam en wordt geleid door Frans die de theorie uitlegt door middel van voorbeelden. Tijdens de workshop wordt er ook wijn geproefd waarbij aandacht wordt gegeven aan zowel het ruiken als het proeven met een heldere uitleg over de diverse smaakgebieden van de tong. Voor tussendoor stonden er lekkere hapjes die door Sonja waren gemaakt. Wij hebben tevens gebruik gemaakt van de bed en breakfast en zijn onder de indruk van de gastvrijheid en erg goede zorgen (heerlijk ontbijt) van zowel Frans als Sonja. Deze workshop is zeker een aanrader.
Wilma en Wout
Schrijf een beoordeling