Geachte klant,

1. Alle prijzen van de producten op deze site zijn in Euro's en zijn inclusief B.T.W. mits anders vermeld. Al onze prijzen in de webwinkel zijn onder voorbehoud van eventuele typefouten of prijsaanpassingen.

2. Alle prijzen zijn exclusief bezorgkosten: voor grote (en breekbare) artikelen kunnen aangepaste tarieven gelden.

3. Verzending van gistingsflessen met mand vindt enkel plaats tot en met een inhoud van 15 liter. 5-liter mandflessen kunnen tot twee flessen per pakket worden verzonden. Mandflessen met een inhoud van 10 liter en 15 liter worden per stuk verzonden. Mandflessen met een inhoud groter dan 15 liter alsmede alle bolle gistingsflessen zonder mand worden door ons NIET verzonden. Bij de desbetreffende artikelen is van deze uitzondering eveneens melding gemaakt. Deze NIET TE VERZENDEN artikelen kunnen na eventuele bestelling worden afgehaald in onze wijnstudio op het adres

Dunanthof 14, 7909 AL te Hoogeveen.

4. Eventuele aanbiedingen zijn vrijblijvend. Wij zijn niet gebonden aan redelijkerwijs herkenbare vergissingen in opgaven van prijzen, specificaties, levertijden etc.

5. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

6. Levering geschiedt alleen contant of d.m.v. vooruitbetaling per bank.

7. Niet leverbare artikelen worden in backorder geplaatst.

8. Prijswijzigingen voorbehouden.

9. Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden voor levering aan consumenten van toepassing zoals deze zijn gedeponeerd bij
de Kamer van Koophandel Noord-Nederland.

10. De levertijd van bestelde materialen bedraagt, afhankelijk of deze in voorraad zijn, 1 tot 4 weken. Bestellingen kunnen ook, na telefonische afspraak, afgehaald worden in onze wijnstudio.

Ons adres is:

”UNICUM FERMENTUM”
educatief wijncentrum
Frans en Sonja Jansen,
Dunanthof 14,
7909 AL Hoogeveen.
Holland.
Tel. +31(0)528268097.
E-mail: delavei@unicum-fermentum.nl
www.unicum-fermentum.nl

KvK: 04056379
btw-id: NL001300974B80
IBAN: NL21RABO0329076639